Tämä on arkkitehtitoimistojen resurssipankki

Voit ilmoittaa toimistosi resursseja, kuten arkkitehteja, tiloja tai ohjelmistoja ja laitteita muiden toimistojen tai asiakkaiden selattavaksi ja vuokrattavaksi.

Palvelun tavoitteena on tehdä arkkitehtien työtä ja tarjontaa näkyväksi. Tavoitteena on myös jouhevoittaa toimistojen työtä ottamalla hyötykäyttöön ylimääräiset resurssit.

Palvelu on jakamistalouden kokeilu.

Design Sprint -osallistava työpajapaketti

Julkaistu 1.3.2019 09:39:06

Uusi Kaupunki Kollektiivi on 9 käyttäjälähtöisen suunnittelutoimiston muodostama yritys, jonka tavoitteena on hyödyntää arkkitehtuuria keskustelun ja ongelmanratkaisun välineenä.

Tuomme yhteen uuden sukupolven suunnittelu- ja visualisointiosaamisen, palvelumuotoilun ja tulevaisuudentutkimuksen keinot sekä ihmisten välisen vuoropuhelun. Erikoisosaamisemme on käyttäjälähtöinen ja osallistuva kaupunkisuunnittelu. Vuodesta 2013 alkaen järjestämämme suunnittelutyöpajat ovat toimineet katalyytteinä uusien projektien käynnistämiseksi. Visiomme on käyttää arkkitehtuuria keskustelun herättäjänä sekä innovaatioiden ja ongelmanratkaisun välineenä. Vahvuutemme on yhteistyö: voimme tarjota tilaajalle hyvin monipuolista osaamista yhden yhteisyrityksen kautta. Kokoamme jokaiseen toimeksiantoon parhaat osaajat eri yrityksistä. Nordic Worksin toimistot ovat menestyneet laajasti lähivuosien suunnittelukilpailuissa ja suunnitelleet merkittäviä urbaaneja asumisen ja julkisen rakentamisen kohteita. Vuoden 2014 aikana Yle Teema dokumentoi työtämme suomalaiskunnissa Kaupunki Uusiksi -dokumenttisarjassa. Meille on myönnetty suunnittelualan kehittämisestä Rakentamisen Ruusu (2014) sekä Pietilä -palkinto (2016). Vuonna 2018 aloitimme tiiviin yhteistyön suomalaisen Mapita Oy:n kanssa. Käytämme digitaalisen osallistumisen välineenä karttapohjaista Maptionnaire -palvelua, jolla saadaan tuotettua laajasti osallistavia aineistoja asiakkaidemme tarpeisiin. Viimeaikaiset toimeksiantomme ovat painottuneet työpajojen lisäksi laajempiin viitesuunnitelmiin ja keskustakehityshankkeisiin. Lisätietoja: http://uusi-kaupunki.fi/ Yhteydenotot: info@uusi-kaupunki.fi

Resurssityyppi

Osaaminen

Ilmoittaja

Uusi Kaupunki Kollektiivi

Kaupunki

Helsinki

Vuokrattavan resurssin nimi

Design Sprint -osallistava työpajapaketti

Ilmoitustyyppi

Tarjotaan

Yhteyshenkilön nimi

Tiina Teräs

Ota yhteyttä:

info@uusi-kaupunki.fi